lørdag 19. desember 2009

Nye englar på veg til Krukkehuset5 kommentarer:

 1. Englene dine er noe av det søteste jeg har sett. Jeg smiler for hver eneste nye jeg ser. Du lager også mye annet fint.

  Gjett om jeg skal følge med: )

  SvarSlett
 2. Så mye fint du lager! En virkelig inspirasjonskilde!
  Her må jeg følge med framover ja.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for fine ord.:) Det er no ei god inspirasjonskjelde i seg sjølv at andre likar det ein lagar! Artig at de fann meg. Eg ser at de lagar mykje fint sjølve også. Har sovidt vore innom å kika.. Har mann som er midt oppi årsoppgjer no, so det vert lite tid på nett her.. Takk igjen!!

  SvarSlett
 4. Utrolig herlige engler du lager. Hvor mye koster en slik? Liker kjolene dine også. Synd jeg bare har gutter i huset :) Liker stilen din, så jeg har lagt meg til som følger.

  SvarSlett
 5. Takk for det! Kjekt at du vil fylje med på det eg styrer med. Eg begynte sjølv å sy kjolar då lisjeprinsessa kom.:) Det vert ikkje laga like mykje til gutane, men dei krevde å få kvar sin ertepose då eg laga det.. Det var stor stas! Englane kostar 200kr. Har ikkje fått oppdatert butikken i det siste. Har nokre nye englar som eg ikkje har fått lagt ut. Det varmar veldig å få slik god tilbakemelding. Tusen takk!

  SvarSlett