søndag 4. juli 2010

Beautiful blogger award

Skjønne Sølvi frå bloggen En støvel og en sko har gitt meg ein Award.:) Tusen tusen takk for det ♥
Med den fylgde det ei utfordring der eg skal fortelle 7 ting om meg sjølv. Her kjem det:
1. Eg elskar å vere oppe seint på kvelden og natta. Då er det ro i huset og eg  får sy,  blogge og gjere andre ting som eg likar.
Ein skikkelig ranglefant er eg!
2. Eg er veldig glad i å lese, men har skjeldan tid til det..
3. Eg vert glad langt inni skjela av ros og gode ord ♥
4. Eg budde i USA eit år då eg var 17. Det var der eg for fyrste gong verkeleg fekk utforske mine kreative sider.
5. Eg vert ofte litt rastlaus dersom eg held på med ein ting for lenge. Når eg har sydd mykje i ein periode treng eg å gjere andre ting som t.d. måle eller strikke.
6. Eg eig eit uendeleg antal hobbybøker! Det er nesten ubehageleg å tenke på kor mange...
7. Når eg får eit nytt interiørblad må eg ha ro rundt meg når eg skal opne det. Helst med ein tekopp og noko attåt.. Då kosar eg  meg skikkeleg! Det hender at eit nytt blad kan ligge i fleire dagar før eg finn rette stunda (kanskje ikkje så rart når ein har 4 born i hus...)

Eg har tenkt litt på kven eg skal sende awarden vidare til. Det er mange flotte bloggar å velge i. Her er nokre av dei eg synest er veldig fine: MONOme, Lykkeliten studio, Krukkehuset, Huset ved bekken og Haust.
Eg er litt forsiktig av meg, og sidan det er ferietid så vil eg sei det slik: Dersom dei har lyst og overskot så må dei også gjerne skrive 7 kjappe om seg sjølv. Om ikkje so let dei vere.:)

2 kommentarer:

 1. guri, har du sendt ein award til Krukkehuset?? Då må eg berre spøre kva gjer vi då??? :-) Kjempfine nåler du laga idag :-)

  klem

  SvarSlett
 2. Hei Kristin!
  Så kjekt å lese litt mer om deg. Kjenner meg igjen i det siste punktet ditt, jeg har det akkurat på samme måten. Koselig. Og så liker jeg å være oppe å pusle med noe om kveldene også, men det er bare det at jeg blir så trøtt dagen etterpå...
  Ha en fin uke videre!
  Klem, Sølvi

  SvarSlett