onsdag 20. oktober 2010

Tid…

Det går fort i svingane her for tida, og bloggen vert litt forsømd. No er det born og jobb som står i fyrste rekke, også prøver eg å sjå på min kjære nokre gongar for dag.. Ellers så prøver eg å få sy litt innimellom, kanskje litt meir enn innimellom! Eg kjenner trykket no fram mot jul, messer og anna eg skal ta del på..

Kjekt å sjå at så menge vil ta del i blogglotteriet mitt.:) Eg har vore innom alle som er med på lotteriet, mange flotte bloggar eg skal sjå nærmare på etterkvart! Og de som ikkje er med enno, heng dykk på.:)

Her ser du litt av det eg har heldt på med dei siste vekene. Det har vorte nokre varmeputer og ei pute som eg skal gi vekk i gåve.

Ha ei fin veke vidare.:)

IMG_1851

IMG_1861 IMG_1867 IMG_1881 IMG_1882

13 kommentarer:

 1. Litt nysgjerrig på disse varmeputene dine :) Er den sånne med ris inni som du varmar i omnen?? og er det på ein måte ei avlang pute, om du forstår kva eg meiner ?? ;)

  SvarSlett
 2. Nydelig arbeid!! Friske fine farger :) Så flink du er !!

  Marit

  SvarSlett
 3. Å desse såg kjempefine ut! Var så mange flotte fargar og mønster. Og tusen takk for så god ord på bloggen. Varm kveld i vinterværet:)

  SvarSlett
 4. Hjelp her gikk det fort i svingane. Det skulle stå gode ord og varm klem og ikkje kveld. He he.

  SvarSlett
 5. Det røde eplestoffet var utrolig flott! Viktig å prioritere riktig, da er det flott at dine kjære går foran bloggen. ☺

  SvarSlett
 6. Nja, er nok litt uenig med kommentaren over her... Før man vet det har man skjemt dem bort med varme blikk, mens pc og Blogglandia avspises med en kald skulder! Slik kan vi ikke ha det! ;)

  Grådig fine ting du lager, rett og slett! Dessuten er det så god tone i innleggene dine, den er nesten litt smittsomt. Hvem vet, kanskje jeg skal skeier ut med et varmt blikk selv, en av dagene! ;)

  Fin kveld til deg og gjengen din!

  SvarSlett
 7. Åh, så flink du er!Jeg elsker de eplestoffene, har rasket til meg noen meter av dem jeg også.Herlige varmeputer!!
  Det er veldig hyggelig å ha et hobbyrom, men samtidig kan man jo være kreativ på et kjøkkenbord også:)Det er i så fall du levende bevis på!!
  Forsøm heller bloggen enn dine kjære, vi bloggedamer kan vente.Du vet, den som venter på noe godt...
  God natt herfra:)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for nydelige kommentarar! Eg vert berre så utruleg glad når de skriv slikt til meg ♥ Og Pafrika, det en nok ingen fare, sjølv om bloggen må lide litt innimellom, so kjem eg alltid tilbake! Kjenner eg er litt avhengig.. Men varme blikk må ein nok sende innimellom, viktig at alle er fornøgde veit du.;)
  Ja det stemmer Marta. Den er avlang ca 60 x 17 cm og fylt med ris. Varmar den i ovenen og legg den over skuldrane, i senga eller der det trengst litt ekstra varme.:)
  Ha ei god natt alle saman!
  Drøym søtt.:)

  SvarSlett
 9. Så utrolig fine farger og stoffer!
  Kjempefiint :)
  God morgen/dag!?

  SvarSlett
 10. Heisan Alma Palma
  Tusen takk for superhyggelig hilsen og søte ord!
  "For liten..", hva er det for noe tull!!!
  Så flotte ting du lager og det er tydligvis storproduksjon her. Vet hvordan det er å ha julemarkeder pustende i ryggen. Faktisk i år har jeg for første gang på flere år takket nei og legger ut tingene jeg lager til jul i min lille nettbutikk i stedet. Det er deilig å ikke ha tidsfrister hengende over seg et år.
  Tror Alpakka nevnte deg i en kommentar; innbiller meg det var et slektskap mellom dere.
  Så fine og morsomme de nålene du lager var!
  Lykke til med produksjonen og ha en fin kveld!
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlett
 11. Åååå ei slik varmepute hadde ikkje vore feil no... *hutrhutr*
  Kjempefine!!! klem frå mej

  SvarSlett
 12. Hei og takk for at du ville følge meg og vere med på utlodninga mi! Så fine ting du lagar! Eg var faktisk såvidt innom Ulsteinvik i sommar og var innom Krukkehuset, der beit eg meg merke i nokre fine ting. Og no falt brikkane på plass, det må ha vore dine!

  SvarSlett
 13. Hei og takk for den fine nålen, ble veldig glad da epla handelen min dukka opp i postkassa.
  http://notatbokami.blogspot.com/2010/10/barndomsminner-i-en-nal.html

  SvarSlett