torsdag 11. november 2010

Ein dag igjen!

Då er det snart klart for trekning av blogglotteriet mitt, og eg må berre seie at eg er utruleg glad for at så mange ville ta del!! Det hadde eg ikkje venta. Veldig kjekt.:)

No har eg akkurat sett mannen til å klippe lappar til meg. Eg innser no at det skulle eg gjort tidlegare slik at eg kunne ha laga lodda etterkvart, men eg tenkte nok ikkje på kor mange lodd det kom til å bli tilslutt…. Jaja trekning skal det iallefall verte det er no heilt sikkert, eg har no eit heilt døgn på meg.:)

Dei som enno ikkje har meldt seg på har framleis moglegheit fram til kl. 20.00 i morgon kveld.

Idag har eg levert frå meg den gjengen med nåler du ser under her. Dei har reist til Gamleskulen på Eikrem, som ligg i Sula kommune. Dei flinke og kjekke damene der opnar dørene til julehuset sitt no på laurdag og held ope laurdag og søndag fram mot jul. Gleder meg veldig til å kome å sjå kva dei har fått til!

IMG_2150

IMG_2134

Ellers har eg vore to gonger blant forelskelsane på framsida av epla dei siste dagane. Det er stor stas! Tusen takk til Silje med butikken It’sok og Maria med butikken TheLittleBox.epla_9nov_2010

epla_11nov_2010

Eg startar på loddskrivinga no, so sjåast vi i morgon kveld.:)

Ha det fint så lenge!

6 kommentarer:

 1. ikke nok med at vimpelrekka di var på eplafavoritter, i går var en av uglene dine på en annen sine favoritter på forsiden :) jeg synes det er SÅ morro å se noen "kjente" der :) og nå kan du jo bli med på neste giveaway på loppesiden min i steden, det er link på Mies Mirakler siden.

  ååååh, du har jo fått det med deg at du har vært to ganger på Epla, det var bra :)

  SvarSlett
 2. Skjønner godt at du blir plukka ut - det du lager er jo bare sååå flott!

  SvarSlett
 3. Flink er du, og stas med Epla! Det er lett å handle seg til fant på Epla, tror jeg... Men hvis ikke det er fair trade, så vet ikke jeg.
  Nå krysser jeg vinnerlykken (?), eller iallefall fingrene, for trekningen i morgen!

  SvarSlett
 4. Åååå,så mye flott du lager,blir glad av alle fargene hos deg.Hilsen en fargeglad dame på sørlandet:))

  SvarSlett
 5. Så artig med epla-forsider.... Nyyydelige nåler som skal avsted til julehuset... :)
  Der skulle jeg ha vært :)

  Marit

  SvarSlett