mandag 27. desember 2010

Kjekke overraskingar ♥

Før jul var eg så heldig å vinne i 3 blogglotteri!! Eg har spøka litt med at eg eigentleg heller burde ha tippa lotto i denne perioden… Men når alt kjem til alt er eg veldig glad for at eg ikkje gjorde det.;) Når premiane begynte å dukke opp i postkassa vart eg berre så utruleg glad og følte meg veldig heldig ♥

Nylig oppdatert

Det nydelige tre-girlanderet vann eg hjå Sølvi som har bloggen En støvel og en sko. I tillegg til det fine girlanderet fekk eg denne fine julepynten laga av papir med heklekant rundt ♥ Tusen tusen takk Sølvi!

Nylig oppdatert2

Denne supersøte lilla veska vann eg på bloggen til Frk. Fjong. Den var berre utruleg fin, og eg var ikkje den einaste som synest det… Lisje Alma synest veska passa perfekt til henne og dei tinga ho til ei kvar tid treng å ha med seg hit og dit… Ho hadde veska med seg på besøk til Farmor, som er Fru Lilla i eigen person, og eg trur ho også godt kunne tenkt seg den veska!! Tusen tusen takk til Frk. Fjong ♥

Nylig oppdatert20

Det siste blogglotteriet eg vann var på bloggen Sheneligans. Der fekk eg velge meg ein av alle dei fine plakatane du finn i epla-butikken deira :) Valget fall på denne plakaten av solsystemet. Biletet er henta frå epla-butikken, eg har enno ikkje pakka ut plakaten, tenkte eg skulle ha ramma klar fyrst. Tusen tusen takk ♥

Nylig oppdatert17

Ellers tenkte eg at eg skulle vise fram eit bilete av den fantastiske lampen som eg var så heldig å snuble over på den lokale bruktbutikken!!! Den ser heit ubrukt ut, til og med pærene som var i lampen virkar!! Den passa perfekt inn i kråa i stova vår ♥ Av og til skal ein ha litt flaks :)

God romjul til alle!

10 kommentarer:

 1. Gratulerer :) og så den fiine lampa!! heldige du!
  ønsker deg en fin nyttårsfeiring, stor klem :)
  Hilde Iren

  SvarSlett
 2. Så heldig du har vært! De fineste premier:-) Og den lampa, nydelig... Ønsker meg ei sånn selv, men jeg syns de forlanger blodpriser for de på finn. Uansett, kjekt at du ville være med på GiVekk'en min også:-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med vinnarlykke.
  Stilig lampe. Har sett eit slikt eksemplar innpå ein annan blogg også :)
  Ha ei god romjul!

  SvarSlett
 4. God vinnerlykke har du hatt og så fine saker du har fått og ikke minst lampa som du fant:))
  Heldig! og jeg er litt heldig også som får se fine bilder fra deg:)

  Veronika

  SvarSlett
 5. Heldige du!!!
  Velfortjent :o)

  Litt ekstra misunnelig på den lampa du fant må eg innrømma, men e jo kjekt å sjå at det e sånne som deg som finne akkurat dei skattane da ;o)
  Gratulera!

  Håpe du har ei fine jul, og kjekt å hørra at eg e blitt litt savna ;o)

  Forsinka julehilsen herfra :o)

  SvarSlett
 6. Fortsatt God Jul!
  Fine premier! Den veska va da spesielt pen :) Har nesten likeins lampe, har brukt den i over 10 år. Artig og se at de er populære :) ha fine romjulsdager!

  SvarSlett
 7. Akk akk..nydelig lampe! Elsker tivoli-lamper<3
  Og så heldig du har vært..kanskje lotto ikke er så dumt allikevel..jeg leverer gjerne inn en kuppong med deg;)

  SvarSlett
 8. Godt nytt år til deg, så mye fin inspirasjon på bloggen din i året som har gått. Lampen er bare til å få hjertebank av, så heldig du var, jeg drømmer også om finne en slik. Kanskje 2011 er året hvor jeg finner en tivolilampe. Ha en fin nyttårskveld.

  SvarSlett
 9. Riktig godt nytt år!

  Så kjekt å se at vesken falt i smak :) Det er et par år siden jeg laget den, og siden har den hengt ubrukt sammen med de andre veskene mine... Godt å se at den har fått en "ny vår" hos deg og Lisje Alma Ü

  SvarSlett
 10. Ååååååååååååååååå du kommer AAAldri til å tru det, men mamma har ei HELT likedan , bare i andre farga.
  Den e såååååå fiiiin!!!!!!!

  SvarSlett